Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD Werken bij de GGD  Vacature Webmaster/functioneel beheerder

GGD IJsselland zet zich in voor een gezonde samenleving . De digitalisering en informatisering gaan snel en ondertussen neemt het aantal digitale systemen waarmee we werken rap toe. Als webmaster werk je nauw samen met onze communicatieadviseurs, onze adviseur informatiemanagement en de ict-medewerkers. Samen zet je je in voor goede websites en digitale systemen ter ondersteuning van een professionele publieke organisatie van bijna 400 medewerkers.

Help jij mee onze digitale systemen optimaal voor ons te laten werken? Misschien is deze vacature dan iets voor jou:

 
Webmaster / functioneel beheerder

16 uur per week

Wat ga je doen?
Als webmaster houd jij je bezig met het CMS-beheer van website en intranet en het wijzigen en operationeel houden van applicaties. Je vervult hierbij een spilfunctie ten aanzien van de applicaties die jij beheert en bent een vraagbaak voor (key)users, technisch beheer en leveranciers. Je beantwoordt vragen en lost storingen proactief op. Je analyseert problemen, verzamelt informatie over knelpunten en komt met concrete oplossingen. Je maakt webformulieren aan en onderhoudt ze. Incidenteel plaats of wijzig je online informatie. Met Google Analytics zorg je periodiek voor duidelijke webstats en denk je mee over verbeteringen van onze online aanwezigheid. Daarnaast ben je vraagbaak voor het werken met programma’s als PowerPoint, Prezi, onze narrow casting en online enquêtetools.

Wie zoeken wij?
Je begrijpt wat publiek op een website komt doen en je kunt dit vertalen naar de manier waarop we de website inrichten en informatie bieden. Je bent thuis in websites, SEO en online applicaties en je begrijpt de techniek erachter. Je bent communicatief en beantwoordt vragen van collega’s, zodat onze online toepassingen zo goed mogelijk werken. Je bent precies, vlot en betrouwbaar in je werk en kunt goed communiceren met technisch beheerders en leveranciers van systemen. Je weet hoe je social media voor de organisatie kunt laten werken. Bovendien beheers je de Nederlandse taal goed. Wat heb je in huis:

• Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding op het gebied van ict en/of communicatie
• Je werkt al enkele jaren als functioneel beheerder en/of webredacteur
• Je volgt de ontwikkelingen in de markt en komt met concrete verbetervoorstellen
• Ervaring met Typo3, Embrace, Umbraco en Google My Business zijn een pré
• Je bent thuis op het gebied van online enquêtetools en social media
• Je kent de AVG en je hebt verstand van de wettelijke verplichte digitale toegankelijkheid van websites
• Je bent sociaal en je kunt goed zelfstandig werken
• Je bent goed in de Nederlandse taal (bekend met B1-niveau) en je werkt nauwkeurig


Wat bieden wij?
Je krijgt in eerste instantie een aanstelling tot en met 31 december 2019. Afhankelijk van ontwikkelingen rond het beheren van applicaties spreken we daarna een vervolg met je af en de mogelijkheid tot uitbreiding van uren. Het salaris baseren we op je opleiding en ervaring en is maximaal € 3.376,- bruto per maand (schaal 8) bij een dienstverband van 36 uur. De functie wordt in de loop van 2019 definitief ingepast in het functiewaarderingssysteem van GGD IJsselland. Daarna wordt jouw salaris definitief bepaald. In het geval de definitieve waardering lager of hoger is dan jouw voorlopige inschaling, dan wijzigt ook jouw salaris.

Heb je interesse?
Solliciteer vóór 30 april 2019 via sollicitatie@ggdijsselland.nl. We zijn benieuwd naar je motivatie. Wil je meer weten over deze functie en GGD IJsselland? Neem dan contact op met Gerbrig Filius, communicatieadviseur en kijk eens op www.ggdijsselland.nl. We vragen je - als je geselecteerd bent - een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. We stellen deze vacature gelijktijdig in- en extern open. Bij gelijke geschiktheid geven we de voorkeur aan de interne kandidaat.