Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Publiek Mijn kind  Consultatiebureau

Consultatiebureau

Je vindt de jeugdgezondheidszorg van GGD IJsselland op consultatiebureaus en op scholen. Vooral ouders met baby's en peuters bezoeken het consultatiebureau vaak. Maar ook het gezondheidsonderzoek van kinderen van 5 of 6 jaar oud doen we op het consultatiebureau. Daarnaast kun je als ouder(s) met kinderen van 0 tot 18 jaar zonder afspraak binnenlopen tijdens de inloopspreekuren op onze consultatiebureaus.

Alle vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma geven we op onze consultatiebureaus.

Inloopspreekuren

Wil je vaker op het consultatiebureau komen? Wil je je kind tussendoor wegen of heb je een vraag over groei, ontwikkeling of opvoeding? Dan ben je van harte welkom tijdens een van onze inloopspreekuren bij jou in de buurt.

Telefonisch advies

De jeugdverpleegkundigen beantwoorden graag al jouw vragen. Wil je snel een telefonisch advies? Bel dan op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur het nummer 088 - 443 07 02. De jeugdverpleegkundige belt je snel terug.   

Geen inloopspreekuren door coronavirus

Momenteel zijn er geen inloopspreekuren op het consultatiebureau. Je kunt je vragen telefonisch aan ons stellen via 088 443 07 02 (op werkdagen) of via ons webformulier.